Ogłoszenie

Proszę o wiekszą aktywnośc na forum.

#1 27-08-2007 00:30:48

owieczka

Administrator

Punktów :   

Moje hobby.....

Kolekcjonowanie książek i płyt.

Strasznie kocham książki i muzykę.

#2 27-08-2007 05:26:06

magrat_garlick

Użytkownik

Punktów :   

Re: Moje hobby.....

Mam tak samo. Dodatkowo film (właściwie lubię kino z całego świata, poza większością produkcji z USA).
I nie interesuje mnie pożyczanie. Jak mi się coś spodoba, po prostu muuuszę to mieć

Z książęk: jeżeli ktoś lubi połączenie angielskiego humoru i fantasy, Terry Pratchett i cała jego seria ze Świata Dysku, jest na prawdę godny polecenia.
m_g

Ostatnio edytowany przez magrat_garlick (28-08-2007 11:12:32)

(...)Wszystko przez to, uważała zawsze, że jej matka miała braki w sztuce pisania. Kochająca matka poprawnie napisałaby: Margaret. A wtedy córka byłaby Peggy albo Maggie - solidne, krzepkie imiona, na których można polegać. Z Magrat niewiele daje się osiągnąć. Brzmi jak nazwa czegoś, co żyje w jamie na brzegu rzeki i ciągle jest zalewane wodą.

#3 27-08-2007 07:55:51

niumin

Użytkownik

Punktów :   

A mnie brakuje czasu i zasobów finansowych żeby ogarnąć wszystko na co mam ochotę...
więc głownie teoretycznie poznaję modelarstwo wszelejakie (pokusiłem się nawet o sklejanie Meserschnitta - projekt utknął z prozaicznego powodu - dzieci nie pozwoliły go dokończyć, w międzyczasie połamały go; córka maltretuje model zdalnie sterowany, jest na etapie obsługi tylko jednej manetki, więc jak jedzie to już nie skręca - zadziwiające jak mocne są nadwozia z tworzyw sztucznych), motoryzacja od podstaw działania po tuning, głównie mechaniczny. Filatelista, bardziej kolekcjoner znaczków, lubię sobie na nie popatrzyć, więc zwożę je z kąd tylko mogę. To samo tyczy się monet i banknotów - to chyba bardziej zbieractwo - zawsze można potem przy proszonym obiadku błysnąć jakim to światowcem się jest
Dobra książka, od wywodów na temat fizyki toretycznej po Sienkiewicza lub Norton czy Pratchett'a.
Gierki, gierki..... lata lecą, młodszy ani mądrzejszy już nie będę. Pewne jest że moja głupota rośnie wykładniczo z wiekiem.

#4 27-08-2007 14:42:17

owieczka

Administrator

Punktów :   

Zbieram i czytam książki głównie historyczne. Kiedyś była to beletrystyka, teraz bardziej udałem się w stronę "nauczycielki życia".

#5 28-08-2007 07:50:34

kaochen

Użytkownik

Punktów :   

dużo czytam,głównie fanatastyka, i czasem pogrywam w FPP i RTSy

#6 28-08-2007 15:07:43

owieczka

Administrator

Punktów :   

Teraz troszkę mniej gram, jak już to Travian.

Ale kiedyś naprawdę sporo. Też były głownie to strategie, szczególnie dobrze wspominam starą grę Panzer General II!!

Pamiętacie taką grę??

#7 28-08-2007 17:10:16

magrat_garlick

Użytkownik

Punktów :   

O tak. Heroes III. Pamiętam te nie przespane noce. Aż mi się znów zachciało w nią zagrać.

(...)Wszystko przez to, uważała zawsze, że jej matka miała braki w sztuce pisania. Kochająca matka poprawnie napisałaby: Margaret. A wtedy córka byłaby Peggy albo Maggie - solidne, krzepkie imiona, na których można polegać. Z Magrat niewiele daje się osiągnąć. Brzmi jak nazwa czegoś, co żyje w jamie na brzegu rzeki i ciągle jest zalewane wodą.

#8 31-08-2007 06:14:10

insect

Gość

Ja to mam za sobą kilka dobrych miesięcy spędzonych na grach MMORPG, online'ach etc. Ostatnio  gram w Americas Army, zakupiełem teraz WoWa, i czekam aż pojadę do siebie, bo tu gdzie jestem nie mam odpowiedniego sprzętu ;p

Książka... hmm, czasem jakaś wpadnie w łapki mam za sobą sporą część książek Ludluma

#9 31-08-2007 07:54:37

nairda

Użytkownik

Punktów :   

Moim hobby jest moje mieszkanko ktore teraz sobie wynajelam i kazda zlotowke wkladam wlasnie w nie,

#10 27-09-2007 10:51:29

spartaniada

Użytkownik

Punktów :   

Łykam wszystkiego po trochu no wiecie taki slomiany zapal moze poza ksiazkami jakas mnie do nich nie ciagnie
atak to od dlubania w ogrodku po sporty eXtremalne
nie wiem moze za duzo chcem od zycia albo zycie chce za duzo mi dac tylko CZAS szybko plynie...
ale pozostaja pasje...

#11 27-09-2007 13:46:44

Pucio_xxx

Użytkownik

Punktów :   

Jesli mozna to sie tez wypowiem  Lubie bardzo moje autko ktore sobie niedawno kupilem a jest nim Opel Tigra ale bardziej wole jezdzic na zaakupy hehehehe ale oczywiscie za swsoimi potrzebami i staram sie spedzac duzo czasu ze znajomymi z ktorymi moge sie bawic i korzystac z zycia na ile jest to tylko mozliwe... Ale mam jedna pasje do ktorej daze a sa to auta ciezarowe od malego zawsze mi sie podobaly i ciaglo mnie do nich i tak juz to zostalo do tej pory;)

#12 28-09-2007 18:52:50

baro90

Użytkownik

7474458
Punktów :   

dla mnie najwazniejszy i najbardziej wartosciowy jest sport...
lubie grac wszystkie gry kontaktowe, ale rajcuje mnie jeszcze bardziej kontaktowy sport...
trenuje kick-boxing, naprawde polecam wszystkim osoba niezaleznie od wieku i plci ...

Proszę o wiekszą aktywnośc na forum.

Stopka forum

RSS