Co™
Użytkownik
Mam tak samo. Dodatkowo film (właściwie lubię kino z całego świata, poza większością produkcji z USA).
I nie interesuje mnie pożyczanie. Jak mi się coś spodoba, po prostu muuuszę to mieć
Z książęk: jeżeli ktoś lubi połączenie angielskiego humoru i fantasy, Terry Pratchett i cała jego seria ze Świata Dysku, jest na prawdę godny polecenia.
m_g
Ostatnio edytowany przez magrat_garlick (28-08-2007 11:12:32)
A mnie brakuje czasu i zasobów finansowych żeby ogarnąć wszystko na co mam ochotę...
więc głownie teoretycznie poznaję modelarstwo wszelejakie (pokusiłem się nawet o sklejanie Meserschnitta - projekt utknął z prozaicznego powodu - dzieci nie pozwoliły go dokończyć, w międzyczasie połamały go; córka maltretuje model zdalnie sterowany, jest na etapie obsługi tylko jednej manetki, więc jak jedzie to już nie skręca - zadziwiające jak mocne są nadwozia z tworzyw sztucznych), motoryzacja od podstaw działania po tuning, głównie mechaniczny. Filatelista, bardziej kolekcjoner znaczków, lubię sobie na nie popatrzyć, więc zwożę je z kąd tylko mogę. To samo tyczy się monet i banknotów - to chyba bardziej zbieractwo - zawsze można potem przy proszonym obiadku błysnąć jakim to światowcem się jest
Dobra książka, od wywodów na temat fizyki toretycznej po Sienkiewicza lub Norton czy Pratchett'a.
Gierki, gierki..... lata lecą, młodszy ani mądrzejszy już nie będę. Pewne jest że moja głupota rośnie wykładniczo z wiekiem.
Użytkownik
O tak. Heroes III. Pamiętam te nie przespane noce. Aż mi się znów zachciało w nią zagrać.
Gość
Ja to mam za sobą kilka dobrych miesięcy spędzonych na grach MMORPG, online'ach etc. Ostatnio gram w Americas Army, zakupiełem teraz WoWa, i czekam aż pojadę do siebie, bo tu gdzie jestem nie mam odpowiedniego sprzętu ;p
Książka... hmm, czasem jakaś wpadnie w łapki mam za sobą sporą część książek Ludluma
Użytkownik
Łykam wszystkiego po trochu no wiecie taki slomiany zapal moze poza ksiazkami jakas mnie do nich nie ciagnie
atak to od dlubania w ogrodku po sporty eXtremalne
nie wiem moze za duzo chcem od zycia albo zycie chce za duzo mi dac tylko CZAS szybko plynie...
ale pozostaja pasje...
Jesli mozna to sie tez wypowiem Lubie bardzo moje autko ktore sobie niedawno kupilem a jest nim Opel Tigra
ale bardziej wole jezdzic na zaakupy hehehehe ale oczywiscie za swsoimi potrzebami
i staram sie spedzac duzo czasu ze znajomymi z ktorymi moge sie bawic i korzystac z zycia na ile jest to tylko mozliwe... Ale mam jedna pasje do ktorej daze a sa to auta ciezarowe od malego zawsze mi sie podobaly i ciaglo mnie do nich i tak juz to zostalo do tej pory;)
dla mnie najwazniejszy i najbardziej wartosciowy jest sport...
lubie grac wszystkie gry kontaktowe, ale rajcuje mnie jeszcze bardziej kontaktowy sport...
trenuje kick-boxing, naprawde polecam wszystkim osoba niezaleznie od wieku i plci ...